18 mrt. 2011

Zonnig hoedje


Onze kat is weer terug. Gisterenavond zat ze ineens op de vensterbank voor de keuken. Ik schrok me rot omdat ik net op dat moment even iets aan het omspoelen was bij de wasbak die voor het raam staat. 2 grote ogen keken me aan. Ik kon het niet geloven. Ze stapte heel fief binnen dook gelijk in de waterbak en natuurlijk eten. Ze deed allemaal ondeugende dingen die ze normaal nooit doet en ze liet alles toe wat ze normaal niet prettig vind. Na een uur ging ze steeds vreemder uit haar ogen kijken maar algauw bleek dat ze gewoon bekaf was en ineens al dat eten in de buik is denk ik ook niet fijn. Ik heb het vermoeden dat ze per ongeluk ergens opgesloten is geweest want haar vacht was erg schoon maar haar poten erg vies. Het miezerde buiten maar ze was niet heel erg nat dus ik denk dat ze niet ver weg is geweest. Afijn we zullen het wel nooit weten. Na een nachtje slapen gaat het een stuk beter. Ze heeft huisarrest en dat vind ze helemaal niet erg. Slapen slapen en nog eens slapen.Bedankt voor jullie lieve reacties.

Ik ben weer helemaal blij en kan nu echt genieten van alles wat weer omhoog komt in de tuin. En loop weer met een big smile door de tuin alle bollen en plantjes eruit te kijken. Een van mijn favoriete bloemen is toch wel de zonnehoed. Ze zijn zo prachtig in de tuin door hun grote bloem hart,langbloeiend en erg fotogeniek vooral als er druppeltjes opzitten. 
Our Cat is back again. We are so happy. I don't know where she has been 
,I guess we will never know. She was very tired, thirsty and hungry. Now she is on housearrest and she don't mind at all. She is sleeping the whole day.

I can completely enjoy the garden again. Everything is growing so fast. I love it,I cannot wait till these echinacea flowers are blooming again. So pretty in the garden.                          

5 opmerkingen:

 1. Super dat je kat ongedeerd weer thuis gekomen is. Wat zul je opgelucht zijn! Heerlijk he, om weer door de tuin te lopen en al die knopjes en nieuwe blaadjes te zien! Prachtige zonnehoedjes, al is het volgens mij nog niet helemaal het jaargetijde van de zonnehoedjes ;)
  fijn weekend Albertine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat fijn voor jullie. Kan me voorstellen dat je nu helemaal blij bent. Je bent toch gehecht aan 'm.
  En de foto's zijn prachtig. Super compo's en heel mooi licht. Druppeltjes maken het af. Ze kunnen zo als kaart verstuurd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn voorgevoel was juist.......gelukkig.
  Wat heerlijk zeg dat jullie juffie weer lekker thuis is.
  Geen wonder dat jij zonnige en vrolijke foto's loop te maken met een big smile op je gezicht :-)
  En het resultaat is echt prachtig.
  Scherp op het detail en een sublieme dof.
  Ik geloof dat ik hier ook maar een op moet gaan oefenen want ik vind dit wel heel erg mooi.

  Fijn weekend en groetjes,
  Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. this are so wonderful photos. And the colors are gorgeous.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Andrea,
  Erg mooie opnames heb je van deze eerste lentebloeiers. Prachtig zijn ze, met hele mooie kleuren en weer een prachtige lichtval. Leuk met die druppeltjes er ook aan. Er breekt voor jouw een mooie tijd aan met al die opkomende bloemen.

  Wat fijn dat je kat weer terug is. Hopelijk gaat hij nu niet meer op stap!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...