11 mrt. 2011

Liebster Blog award ontvangen

Van de week heb ik deze Liebster Blog Award gekregen van Madeliefje van de blog: Strand en zo. Ik had er nog nooit van gehoord en was blij verrast. Een erg leuk initiatief. En superlief dat Madeliefje die mij gegeven heeft. Nogmaals dank je wel. 
De award is bedoeld om mensen met weinig volgers, en wie jij vind dat ze dat wel verdienen, wat meer in het zonnetje te zetten. 
Mijn 1ste  award wil ik graag geven aan Christine van Twinklebird. Ze maakt prachtige sieraden geinspireerd door de natuur en het ‘dromen rond kleine dingen’. Ongelooflijk hoe gedetailleerd ze zijn maar toch een prachtige eenvoud uitstralen.
Mijn 2e award wil ik graag geven aan Marco Alpha Fotografie. Hij is een van mij eerste en trouwe volgers. Zijn enthousiasme voor dierentuin fotografie vind ik geweldig. 
Mijn 3e award wil ik graag geven aan de blog Bij-DuinZe is veel op pad in vele prachtige natuurgebieden in nederland en weet dat heel mooi vast te leggen.

Mijn 4e award wil ik graag geven aan de blog AWD en meer natuur
Ze maakt mooie foto's van de herten en mosjes in het AWD natuurgebied. 


Voorwaarde behorend bij deze award is dat ik deze aan 3-5 andere ‘onbekende’ bloggers/blogs uitreik die weinig volgers hebben en hen daar op hun blog van op de hoogte brengt.
Heb je de Liebster blog ontvangen? doe dan het volgende:
Maak een blogpost over de Award en link naar de persoon van wie je het ontvangen hebt. Nomineer 3-5 van je favoriete blogs van mensen die niet veel volgers hebben en laat hen weten dat ze de award krijgen.
Zet de award in je sidebar.

Als laatste wil ik deze foto aan Madeliefje opdragen omdat ze me deze award heeft gegeven. Hij heeft 'Soft Sense'.


4 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan!! De kleuren zijn ook super.
  En leuk dat je wat met die award hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Andrea,
  Wat leuk en ook super aardig van je dat je zo openlijk jouw waardering over mij uitspreekt. Grappig om dat dan ook door zo'n blog award door te geven. Hartsikke tof Andrea, bedankt hiervoor!!

  Je hebt ook weer een hele mooie foto geplaatst, prachtig met die zacht getinte kleuren. Erg mooi ook het verloop van scherpte. Knap hoor!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de award!
  Je krijgt van mij ook de liebster award!
  , kijk maar op mijn blog!

  ik ga je ook meteen volgen, wat maak je superfoto's zeg!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die award is echt verdient, ik vind dat je schitterende foto's maak en heb daarom dus ook besloten om je te gaan volgen.
  Vind de foto van de tulp erg mooi, lief en romantisch.
  Echt zo'n plaatje om bij weg te dromen.

  Groetjes en vast tot de volgende post.
  Karina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...